Palveleva kauneushoitola kutsuu sinut hemmoteltavaksi

Varaa aika tästä

Kauneushoitola Villa Tuilan historiaa 

Kauneushoitola Villa Tuila on avattu tammikuussa 2018 – historia onkin siis vasta kirjoitusvaiheessa. Monipuoliseen palveluvalikoimaan kuuluvat peruskasvohoidot, laitekasvohoidot, jalkahoidot, käsihoidot, geelilakkaukset, ripsien pidennykset, ripsien ja kulmien värjäykset, sokeroinnit, kuumakivihieronnat ja intialaiset päähieronnat. Palvelut sopivat kaikenikäisille naisille ja miehille.

Palveluksessasi Arja Tuila, kokenut kosmetologi

Villa Tuilan toiminnasta vastaan minä, iloinen, lämminsydäminen, energinen ja noin kymmenen vuoden alan kokemuksella varustettu Sky-kosmetologi Arja Tuila. Kosmetologiksi valmistuin Omnian aikuiskoulutuksesta vuonna 2009. Kosmetologitutkinnon lisäksi olen suorittanut myös alalla arvostetun Cidesco-diplomin, eli kosmetologin kansainvälisen tutkinnon. Keväällä 2017 valmistuin vielä johtamistaidon erikoisammattitutkinnon koulutuksesta. Osallistun jatkuvasti alan koulutuksiin ja päivitän osaamista edustamieni tuotesarjojen osalta.

PALVELUKSESSASI SUVI RINNE, ENERGINEN SKY- KOSMETOLOGI

Olen iloinen, asiakaspalvelun omaava, energinen sky-kosmetologi Espoosta. Valmistuin vuonna 2015 Suomen kosmetologikoulusta. Olen käynyt myös meikkaaja-maskeeraja koulun. Teen erityisesti kasvo- ja jalkahoitoja. Tykkään työssäni tavata ihmisiä ja parasta on kun asiakas saa haluamansa hoidon ja on siihen tyytyväinen.


PALVELUKSESSASI Minttu saarelainen, iloinen sky-kosmetolgi

Olen Sky-kosmetologi ja työskennellyt laivalla spa hoitoja tehden. Olen innostunut alasta ja sen tuomista mahdollisuuksista hyvinvointiin ja ihonhoitoon. Minulle tärkeintä on tyytyväinen asiakas ja asiakaspalvelu onkin lähellä sydäntäni.


Tervetuloa hyvien hoitojen äärelle!

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan hoitoihimme! Oman aikasi saat varattua suoraan netin kautta tai ottamalla yhteyttä.

Ota yhteyttä Varaa aika tästä